L'ESCOLA
Al juliol de 2014 vàrem començar a caminar com a English is Cool. Som la Mersy, la Rosa i en Rafa. Ens coneixíem des de feia uns anys però la idea va sorgir durant els primers mesos del 2015. La nostra passió és la vocació de servei. Ensenyar el que sabem, transmetre els coneixements en el món de les llengües. I és per aquest motiu que vam decidir emprendre el camí creant el projecte d'English is Cool.

La Mersy i la Rosa tenen una llarga trajectòria com a professores d'anglès a tots els nivells. La combinació perfecte de la professora nativa amb la docent de llarga carrera professional.

La Mersy va passar la seva infància i adolescència a Califòrnia (EUA), on va cursar diferents estudis i en arribar, va començar a impartir classes d'anglès fins al dia d'avui. Exigent, divertida i propera, són tres dels adjectius que la defineixen.

La Rosa fa més de 25 anys que imparteix classes a tots els nivells, en diferents centres de la comarca. Viu l'ensenyament de l'anglès de manera apassionada i així ho transmet al seu alumnat. L'empatia i la seva capacitat innovadora són algunes de les seves virtuts.

En Rafa és llicenciat en Ciències Polítiques i té experiència administrativa, de màrqueting i comunicació. El contacte amb les persones i la vocació de servei són alguns dels seus trets distintius.

La combinació de tots tres va fer néixer English is Cool. Un projecte que acaba de començar, amb visió de futur i passió pel present.