LANGUAGE LABAnglès per a nens i nenes de 3 a 7 anys


Grups d'anglès per a nenes i nens des de P3 a 2n amb un mínim de 5 i un màxim de 10 alumnes.

Un espai idoni, ampli i adequat, amb tots els recursos per dur a terme l'ensenyament de l'idioma per alumnes d'aquesta edat. Sense llibres i amb material multimèdia per aprendre amb tots els sentits.

Els nens d'aquesta edat són una esponja que absorbeixen sobretot el vocabulari que els hi arriba.

D'això es tracta, aprendre amb diferents formats el màxim de vocabulari per tenir una base sòlida que ens permeti créixer amb els coneixements de l'anglès.

Laudantium, totam rem aperiam eaque ipsa

Anglès per a primària, eso i batxillerat


A partir de 3r de primària organitzem grups d'anglès d'un mínim de 5 i un màxim de 10 alumnes.

Aprenen amb la metodologia d'English is Cool, combinant el Lecturing amb el llibre de text que ens permet una estructuració de continguts, I'Inquiry-based on treballem l'idioma amb la realitat quotidiana, technology, utilitzant ordinadors i la xarxa com a font inesgotable de continguts i per últim el demonstrating and collaborating on mostrem evidències i situacions reals que en fan entendre més bé durant tot el procés d'aprenentatge.

Laudantium, totam rem aperiam eaque ipsa

Preparació d'exàmens oficials


Preparem el nostre alumnat per fer els exàmens oficials de Cambridge: starters, movers, flyers, KET, PET, FCE, CAE i CPE, també el TOEFL. També fem la inscripció i l'acompanyament.

Anglès per adults


Grups d'anglès per adults de tots els nivells, des del bàsic fins al proficiency. L'aprenentatge amb els adults és divertit i amè, combinant el reading, el writing i el listening, però sobretot reforçant l'speaking.

Classes particulars


Necessites classes particulars? A English is Cool ens adaptem al teu horari i et donem feina per fer a casa i així poder avançar més ràpid.